Героїчний експрес “Хто вмирає в боротьбі – у серцях живе навіки!”

День Героїв — це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації.

Чи є ще стільки жертовних та сміливих національних героїв як в Україні? Багато з них досі залишаються безіменними. Навіть герої новітньої російсько-української війни? Хто вони, захисники України, які постали в час смертельної небезпеки, аби вигнати ворога зі своєї землі? Саме на ці запитання,  ми, бібліотекарки бібліотеки-філії №3 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, намагалися дати відповідь, провівши 21 травня 2023 року сторінками буремної української історії героїчний експрес “Хто вмирає в боротьбі — у серцях живе навіки”в рамках проєкту “Бібліотека у дворах”. 

Задля відновлення історичної правди, збереження історичної пам’яті та в ім’я всіх полеглих в боротьбі з окупаційними режимами, ми підібрали видання, які допомогли нашим відвідувачам дізнатися про тих українців, що сплатили найбільшу ціну за свободу та незалежність України: героїв Стрілецького чину, вояків Української дивізії Галичина, бійців УПА, героїв Революції Гідності, загиблих воїнів ЗСУ під час сучасної російсько-української війни.

Вічна пам’ять і слава українським захисникам усіх часів, які поклали свої життя у боях за незалежність України!

Відповідальні – всі працівники.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top