Етно-коктель «Одягни вишиванку з самого ранку»

День вишиванки – подія, яка покликана зберегти українські традиції, передати їх наступному поколінню. Щороку в Україні проводять особливий флешмоб – люди одягаються в національний одяг, фотографуються та викладають світлини в соціальні мережі. В мирні часи, в багатьох містах проводили концерти, фестивалі, ярмарки та фотосесії. На жаль, під час війни проводити масові заходи заборонено. Однак кожен із нас, хто наразі перебуває в безпеці, може одягнути вишиванку для підтримання духу українців та українських воїнів.  День української вишиванки відзначається з 2006 року у третій четвер травня. Особливе значення День вишиванки має під час повномасштабної війни Росії проти України. Одягнена вишиванка 18 травня стане символом незламності українського духу, заявою на весь світ про те, що українці – вільний народ.

18 травня 2023 року, впродовж дня, у  бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132а) Івано-Франківська МЦБС Департаменту культури міської ради, було підготовлено і проведено етно-коктель «Одягни вишиванку з самого ранку».

Була оформлена книжково – ілюстрована викладка книг і вишитих робіт. Наші користувачі із великим задоволенням взяли участь у заході та продемонстрували свої вишиванки, в які були одягнені. Для всіх, хто завітав в цей день до бібліотеки, чекав сюрприз  –  солодкі побажання, які були для кожного  інакші.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top