“Герої не вмирають”

26.12 2016 р. для вчителів, учнів та гостей, спільно з учнями 9-го класу та класним керівником Бідочко Л.І. бібліотекарі бібліотеки-філії №7 підготували вечір-пам’ять “Герої не вмирають”.

Після Революції Гідності та початку воєнних дій на сході нашої країни розпочалася нова сторінка в історії українських Збройних сил. Попри тотальну руїну в армії, корупцію, зради, втрати і підступність ворога, українським військовим вдалося відстояти Незалежність Батьківщини, захистити власний народ від агресора, а також цілком відновити обороноздатність ЗС України.

Запрошені на свято воїни АТО, військовий капелан, що приїхав із зони бойових дій, волонтери, випускники ЗОШ №13 – учасники АТО, батьки учнів, що пройшли війну…

Доблесть і честь солдатів і офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і Незалежність далеко не порожній звук. Про це та багато іншого говорили учням запрошені воїни. А учні натомість привітали воїнів патріотичним віршами та піснями.

Книжково-ілюстративна виставка “Немає сліз, нема пісень, щоб нам ославить Вас герої” підготована працівниками бібліотеки-філії №7 висвітлила події сучасної війни, що називається АТО.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top