Година веселого настрою “Канікули, канікули – весела пора”

14 липня 2022 року працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської Ради в рамках проєкту “Бібліотека у дворах” провели годину веселого настрою “Канікули, канікули – весела пора” і створили у міському парку ім.Т.Г. Шевченка для дітей розважальний простір для знайомства з книгами, іграми та забавами.

Бібліотекар запросила діток поринути у літні бібліотечно-книжкові пригоди і запропонувала переглянути цікаві, яскраві, з гарними малюнками розважально-пізнавальні книжки.

Веселі, заряджені позитивом та літнім сонцем діти брали участь у запропонованій бібліотекарем цікавій вікторині “З якої ми казки” і продемонстрували свої знання казок і казкових героїв, відгадували загадки “Про все на світі”, а також знайомились і спілкувались.

Крейдами малювали на асфальті і розмальовували олівцями яскраві розмальовки.

З таких маленьких, але водночас щасливих миттєвостей, які діти переживають разом, зароджується велика і міцна дружба. Захоплююча гра “Твістер”, яка зав’яже вас у вузол, дуже розважила і розвеселила діток!

Ще більше згуртувало їх складання килимка із пазлів. Родзинкою години веселого настрою була участь у естафеті “Міняю кульку на віршик”. Охочих взяти участь було чимало і всі продемонстрували свої знання віршів і вміння декламувати.

А ще бібліотекар запропонувала дівчаткам разом зробити літні кольорово-квіткові браслетики на руку. Діти дуже зраділи цим прикрасам.

Година веселого настрою промайнула, а радість, сміх і гарний настрій залишився у всіх. 

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top