Інформаційний огляд «Сторінками дитячої преси»

14.07.2022 р. з метою популяризації дитячої періодики серед юних користувачів працівниці бібліотеки-філії №6 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках проєкту «Бібліотеки у дворах» на літньому майданчику провели інформаційний огляд «Сторінками дитячої преси».

Бібліотекарки розповіли дітям, що в бібліотеці поряд із книгами є в наявності газети і журнали. На їх сторінках – багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, матеріалів, які допоможуть у навчанні, поповнять знання, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу. А ще  журнали,  допоможуть змістовно і весело провести дозвілля, навчать робити цікаві речі, запропонують багато конкурсів, вікторин.

Бібліотекарка детально познайомила дітей з різноманітними журналами, які надійшли  в бібліотеку за останні роки. Це такі журнали:  «Малятко»,  «Смайлик»,  «Яблунька», «Однокласник»,   «Колосок», «Пізнайко від 6», «ВДГ».  Цікаві рубрики, яскраві малюнки та фотографії, велика кількість  корисних порад не залишили байдужими нікого: діти залюбки читали періодичні видання, спілкувалися, розв’язували ребуси, головоломки,  кросворди, а також робили саморобки, які є зазвичай в дитячих журналах.

Сподіваємося, що діти обов’язково відвідають бібліотеку і потоваришують з періодикою.

Відповідальна Романюк К.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top