Година корисних порад “Про секрети міцної дружби”

“Маючи друзів, вважай, що ти володієш скарбами”
Г.Сковорода

8.06.2023 року в бібліотеці-філії №14 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради з нагоди Міжнародного дня друзів, який відзначається 9 червня, підготовлено і проведено годину корисних порад “Про секрети міцної дружби”.

Дружба завжди була великою цінністю у житті кожного, адже відшукати по-справжньому вірного друга не легко. Для того. щоб нагадати людству про важливість друзів, навчити цінувати їхню вірність і опору, було створено цей день. 

Під час заходу  відвідувачі розповідали про своїх друзів, ділилися своїми секретами  дружби, давали  визначення, хто такий друг і яким  він повинен бути. А про те, як знайти справжніх друзів,  користувачам допомагали поради Д.Карнегі з книги “Як завойовувати друзів та впливати на людей” та книги  Г. Рубін “Проект щастя”.Також  бібліотекар підготувала для юних читачів корисні  поради про : “Закони дружби” і  “ П’ять найпоширеніших помилок, які вбивають дружбу”, в яких вказано яким має бути справжній друг, а кого потрібно остерігатися. Кожен   читач на заході отримав  на пам’ять роздруківку “Правила дружби”. А  книги запропоновані для перегляду в яких розповідається про справжніх друзів: Е.М.Ремарк “Три товариші”, Л.Дашвар “Биті є”, Е.Ферранте “Моя неймовірна подруга” та ін. зацікавили всіх.

Відповідальна за проведення Капущак В.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top