Година Пам’яті до Дня національної гідності та свободи «Уже ніхто не знищить України,- в тобі, в мені і в кожному із нас»

У Бога немає мертвих, в Бога всі живі!
«Бог є Любов», і Господь сказав, що немає більшої любові, як хто душу свою покладе за друзів своїх».
Смерть тих, хто загинув на Грушевського, на Інститутській, на Майдані, які зараз гинуть за Україну є жертовним служінням ближньому і українському народові.
Помолімося і ми за Небесну сотню та за кожного, хто постраждав і ще страждає. Помолімося за мир, примноження любові та викорінення усякої ненависті і злоби.
Герої не вмирають і пам’ять їх з роду в рід!

 


21 листопада 2018 року, о 13.00 год. бібліотекою-філією №1 (вул.Вовчинецька, 206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради у співпраці з ЗОШ № 25 була проведена година Пам’яті до Дня національної гідності та свободи «Уже ніхто не знищить України,- в тобі, в мені і в кожному із нас». Учасники і слухачі заходу – учні 8-б класу (вчитель Турчанська Віра Євгенівна). Хвилиною мовчання вшанували присутні героїв Небесної сотні. Під пісню-реквієм «Пливе кача по Тисині» дітки зачитували прізвища загиблих, потім читали поезію Майдану, далі ділилися думками про дальшу долю України. На завершення прозвучала пісня «Переведи мене через майдан».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top