Година-спогад “На Чорнобиль журавлі летіли”

26 квітня 1986 року сталась страшна катастрофа в історії людства –  вибух реактора на Чорнобильській атомній електростанції. Долі багатьох людей змінилися назавжди. І через 37 років цей день змушує задуматися про можливі наслідки діяльності людини.

Цій темі була присвячена година-спогад “На Чорнобиль журавлі летіли”, який відбувся в Міському Народному домі 26.04.2023р. До заходу долучились працівники бібліотеки-філії №6 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради. Під час заходу люди “золотого віку” послухали інформацію ведучої про Чорнобильську катастрофу, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії, слухали пісні у виконанні солістів та творчих працівників МНД. Бібліотекарі організували і презентували книжкову виставку «Чорнобиль…Трагедія… Пам’ять..», яка представляє документальні матеріали, художні твори, публіцистичні нариси, фотозйомки наслідків трагедії. Бібліотекарка прочитала вірш «То дзвонять дзвони не Хотині». 

Пам’ять про трагедію незагоєною раною залишиться в душі нашого народу. Подвиг, який здійснили ліквідатори Чорнобильської АЕС, ніколи не буде забутий. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top