Година спілкування  “Роки людині до лиця”

Другий місяць осені починається з особливої дати. 01 жовтня, у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, свято яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління.

З нагоди свята у  бібліотеці-філії №12   МЦБС Департаменту культури міської ради   було проведено  годину спілкування  «Роки людині до лиця».

 У наймудрішій книзі на землі, в Біблії, Святому Писанні, відкрито говориться про те, що від нашого ставлення до наших батьків і матерів безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі. Зневагою до проблем літніх людей ми сіємо свої власні майбутні проблеми. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. День літньої людини — це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу. Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Пам’ятаймо і надалі про свій борг перед ветеранами та людьми поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу й турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top