Бібліо-чаювання “Творити добро благородно”

         ….А будуть вірші сяяти, мов зорі,

Чи хоч бодай, як крихітна свіча, –

Тоді знайдуть, і витягнуть із моря,

Й до Слова допровадять слухача.

Василь Процюк

1 жовтня 2022 р. працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели бібліо-чаювання «Творити добро благородно» до Міжнародного дня людей «золотого віку».

Розпочався захід із хвилини мовчання за загиблими воїнами, героями нашої країни. Пам’ятаймо, що з Божою допомогою та його благословенням і мужніми захисниками, які боронять рідну землю – все буде Україна!

Сьогоднішній день – це не привід, щоб нагадати про вік, а нагода подякувати за мудрість, підкреслити справжню цінність життя.

Учасники заходу розмовляли про свої захоплення та уподобання, поети (Василь Процюк, Шатурма Людмила, Марія Новікова) читали трепетні рядки авторських віршів, хором лунали українські пісні, жарти, пригощання.

На заході звучали щирі слова вдячності та побажання довгих і щасливих літ людям «золотого віку», адже саме вони – наші бабусі і дідусі, є оберегом  сімейного вогнища , саме вони допомагають батькам виховувати майбутнє покоління –  цвіт нації. Запросили працівники бібліотеки на захід і внутрішньо переміщених людей, старалися знайти гідні слова для того, щоб підкреслити справжню цінність життя. Чимало випробувань, болю і втрат довелося їм пережити та зберегти гідність, віру, любов, які пронесли через все своє життя, ставлення з повагою до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Бажаємо Вам найголовнішого – здоров’я, мирного неба, щастя та благополуччя! Нехай осіння пора, в яку Ви увійшли, буде світлою й ласкавою, сповненою душевного тепла, уваги і турботи близьких! Довгих і щасливих Вам років життя!

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top