Година турботи “Ми відповідальні за тих кого приручили”

До Всесвітнього дня захисту тварин 06.10.2021 року в бібліотеці-філії №12 (с. Микитинці, вул. Грицишина, 10) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було підготовлено і проведено годину турботи “Ми відповідальні за тих кого приручили”.

Гостями нашого заходу були чудові діти та їхні домашні улюбленці. Діти розповідали один одному про особливості поведінки своїх улюбленців, про їх харчування та догляд, про їхні звички та умови утримання. Вихованці отримали велике задоволення від спілкування з тваринами. Діти охоче слухали розповідь бібліотекаря про те, як відзначають цей день в світі та хто вважається покровителем тварин. А ще дізнались про славетних тварин – Хатіко, сенбернара Баррі, котів – охоронців Британського музею та ще багато невідомих фактів про наших менших братів. Також ознайомилися з добіркою книжок про тварин.

Свято пройшло весело і цікаво, адже проводились вікторини та загадки, а наостанок бібліотекарка вручила школярикам гарні зошити із зображенням їх улюбленців, від чого діти залишилися удвічі задоволеними, бо отримали не тільки знання, а й чудові зошити

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top