“Грай-Читай місто”

16.02.2017 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи 11А) відбулося відкриття дитячого кутка. Запрошені учні  2Б класу школи-ліцею №23, вчитель Рудей М.Ф.

Метою заходу було залучення до бібліотеки дітей не тільки шкільного віку, але і дошкільнят. Граючись іграшками діти будуть звикати, що поруч є книги. Через улюблених казкових героїв, фантазію бібліотекарі прищеплюватимуть  любов до читання.

На заході бібліотекарі намагались створити святкову, яскраву атмосферу дитинства, радості, казки. Вони зробили відкриття дитячого кутка як розважально-пізнавальне, казково-ігрове, тому що діти пізнають світ через казку. іграшку, книжку.

Таргоніна В.Ю. запросила усіх гостей помандрувати в бібліотечне “Грай-Читай місто”. Цікавість і захоплення викликав у дітей новий іграшковий будиночок серед будинків книг. Була фантазія, казка, мрія.

Разом з бібліотекарем Драганчук Г.М. учні  побували в гостях у казкового равлика, який на кожній полиці в кольорових квітах залишив свої таємниці. Першою в нових іграшкових будиночках “Грай-Читай міста” побувала Чижик Настя – активна читачка бібліотеки. Вона все побачила.оглянула і поділилась своїми враженнями з дітьми.

Під пісню “Діти України” із кольорових кульок бібліотекарі з дітьми зробили святкову веселку, а чудові слова пісні, які лунали з уст дітей, робили це свято ще привабливішим, зворушливим і святковим.

Навколо карти України, зробленої із дитячих книг, учні танцювали, співали.

Чудові враження від свята були не тільки у дітей, але і у батьків, вчителів,всіх присутніх і запрошених.

Відповідальні за проведення: Таргоніна В.Ю., Драганчук Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top