Гра – ерудитів «Супер -козак»

 Не випадково для святкування Дня українського козацтва обрано День святої Покрови, вона здавна була покровителькою козаків. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло надзвичайну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення важко переоцінити. Народ ставився до козаків з повагою і любов’ю, сприймав їх, як символ мужності, честі, людської національної гідності.

        12 жовтня 2017р. о 14 год. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано -Франківської МЦБС  Департаменту культури міськвиконкому відбулася гра -ерудитів «Супер -козак», в якій взяли участь діти 5-7 класів, активні користувачі нашої бібліотеки.

        Бібліотекарі розповіли присутнім про заснування Запорізької Січі та створення козацтва, про їх звички, побут  та героїчні звитяги. Учасники були поділені на дві команди, кожна з яких мала по три конкурсні завдання. Змагалися команди не тільки інтелектуальних, але й спортивних іграх, доводячи, що справжні козаки не тільки сильні, спритні, але і розумні та ерудовані. Гра -ерудитів пройшла надзвичайно цікаво, весело та завзято. Всі учасники старалися перемогти, проте перемогла дружба. Конкурсантів було нагороджено патріотичними подарунками та почастували їх різними смаколиками.

        В бібліотеці була організована книжкова виставка «Моя Україна – колиска козацької слави».

        Відповідальна за проведення Поприч С.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top