Гра-подорож «Від фантазії і мрії – до мудрості і добра»

28 січня центральна бібліотека для дітей (вул.С.Бандери, 8. Т.: 53-25-97) міської централізованої бібліотечної системи завітала до учнів 4- класу школи №21 з оглядом літератури «Подорож у Країну Дитинства» та грою «Від фантазії і мрії – до мудрості і добра», що були присвячені 90-річчю від дня народження Всеволода Нестайка.

Про його світ, сплетений із тисячі чарівних образів і найдивовижніших створінь, розповіла бібліотекар Атаманюк Леся Володимирівна. Вона показала та привідкрила завісу казкового і надзвичайно цікавого світу кожної книжки, що принесла з собою. Діти слухали з цікавістю: ні однієї книжки не довелося нести назад у бібліотеку, адже їх відразу позичили дітлахи для читання.

На перерві бібліотекар запросила дітей на дивну подорож – гру до країни «Сонячних Зайчиків».
Леся Володимирівна попросила обов’язково захопити з собою жарти, сміх, веселий настрій.
Першою зупинкою дитячого експресу була станція „Сонячних Зайчиків”, де діти відгадували забавні вікторини за твором Всеволода Нестайка. На станції „Казковій” учні вправно розмотували «Плутанину» – правильно називали твори В. Нестайка.


Далі малеча дісталися до станції „Веселинка”. На цій станції на всіх чекала гостя Веселинка, а дітей веселий настрій, сміх, адже учням довелося розгадувати загадки, слухати веселі віршики, читати веселинки.

Нам здалося, що хлопчики й дівчата посвітлішали, з кожного обличчя ніби світилося сонечко від спілкування з творами та героями Всеволода Нестайка. Добрими словами, сонячними пензлями виписує своїх героїв дитячий письменник В. Нестайко, пише повчально, але й цікаво і весело, а відтак щедро дарує радість іншим. Через пригоди, які трапляються з друзями, читачі пізнають, що таке людська гідність, чесність, дружба.

Сьогоднішня зустріч ще раз довела, що твори Всеволода Нестайка не мають часових меж. Ними зачитувались, зачитуються й будуть зачитуватися!
Відповідальна за підготовку та проведення заходу Атаманюк Леся.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top