Дежавю іформ «В спільних діях громади – наша сила»

7-го жовтня, з 13.00 по 15.00 годину, в бібліотеці-філії №4, було проведено дежавю іформ «В спільних діях громади – наша сила».

9 жовтня  вписане в історію нашого міста та довколишніх сіл як дата створення Івано-Франківської об’єднаної територіальної  громади.

В ці жовтневі дні, по всій нашій громаді,  підіймаються  прапори на знак єднання у велику родину.  В жовтні, 75  років тому (1925 року) розпочали втілювати проект «великий Станіславів», тоді до Івано-Франківська приєднався Княгинин, Гірка, Майзлі, Бельведер, Колонія.  Після об’єднання, Станіславів став другим за величиною містом Галичини! Зараз наше місто переживає ще один етап свого зростання. Тепер ми – Івано-Франківська міська громада. Нас тепер більше, ми разом, а значить – ми сильніші!  В Івано-Франківську ОТГ увійшли 19 населених пунктів. Такий склад громади затвердив Кабінет Міністрів України від 12-го червня 2020 року. Згідно з Перспективним планом формування територій громад області, до Івано-Франківської ОТГ увійшли Вовчинецька, Добровлянська, Драгомирчанська, Колодіївська, Криховецька, Микитинецька, Підлузька, Підпечерівська, Радчанська, Угорницька, Узинська, Хриплинська, Черніївська, Чукалівська, Березівська, Братковецька громади Тисменицького району, а також Каміннецька та Тисменичанська – Надвірнянського району.  Віримо в те, що Господь дасть сили справитися з усіма викликами та використати усі можливості, для подальшого розвитку і зміцнення нашої ОТГ!  

Бібліотекарі надавали усім присутнім користувачам корисну і водночас,  цікаву інформацію про ОТГ. Підготовлена і оформлена книжково-ілюстративна викладка «3 роки розвитку і слави».

Віримо в нашу Перемогу в  війні з московськими окупантами. Слава Україні! Героям Слава! Слава  нашим непереможним ЗСУ!

Відповідальна Тейсар С. С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top