День відкритих дверей “Аби сказати: “Зупинися, мить!” Кажу лише: “Живи, бібліотеко!”

Бібліотека — це зосередження мудрості віків і сховище знань людства. Саме в бібліотеках ми черпаємо той заряд моральної енергії та знань, що дозволяє нам бути культурними людьми. Бібліотекар – хранитель книжкового храму.

28 вересня  2022 року, працівники бібліотеки-філії №4 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели  день відкритих дверей «Аби сказати: «Зупинися, мить!» Кажу лише : «Живи, бібліотеко!», який присвячений Всесвітньому дню бібліотекарів.

Як і кожного року, в цей день, ми радо вітаємо наших читачів. Всім було запропоновано переглянути альбоми історії створення нашої бібліотеки, ексклюзивних проєктів про масову роботу та взяти участь у виборі цікавої книги. 

Працівники бібліотеки подбали про особливий комфорт  кожного свого користувача індивідуально. Старші діти змогли пограти шашки під свою улюблену музику, а зовсім малюки читали книги в імпровізованій хатці під столом. Дорослі мали можливість відчути себе поетами та читцями. А юні хлопці й дівчата ознайомились з професією бібліотекаря й відчули себе дорослими й дуже важливими. Всі присутні  вільно висловлювали свої думки й емоції.

 

Бібліотекарі БФ №4 завжди раді бачити своїх користувачів. Ми завжди  радо зустрінемо кожного. Чекаємо Вас у бібліотеці.

Працівники бібліотеки — філії № 4 вітають усіх колег з професійним святом. Дорогі бібліотекарі та просто поціновувачі літератури, вітаємо вас з Днем бібліотек. Бажаємо вам насамперед міцного здоров’я, благополуччя, величезного щастя. Нехай у ваших родинах панує мир і спокій. Нехай ваша мудрість допомагає вам у роботі. Нехай робота завжди приносить вам натхнення, нехай печалі й негаразди завжди проходять стороною. Дай Боже вам довгих і щасливих років життя. Нехай ваші мрії обов’язково перетворюються в реальність. Бажаємо, щоб все більше людей відвідувало читальні зали й заводили абонементні картки в бібліотеках. Підтримуйте вітчизняних авторів і знайомтеся із зарубіжними. Пам’ятайте, що книга — найкращий співрозмовник, порадник і друг.  Щастя, миру, добра та усмішок Вам.

Відповідальні: Тейсар С. С,  Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top