Мульт-академію “Маленька казка, розуму в’язка”

28.09.2022 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради проведено веселу мульт-академію “Маленька казка, розуму в’язка”.

Бібліотека – територія читайликів, де кожний  може знайти для себе щось цікаве, розважальне і пізнавальне. Сьогодні  наш бібліотечний казковий герой Котигорошко ласкаво запросив читайликів на територію бібліотечного кінозалу і запропонував здійснити з ним подорож по сторінкам улюбленої казки “Котигорошко”,  а також переглянути  дуже захоплюючий і цікавий анімаційний мультсеріал “ Пригоди Котигорошка та його друзів”. Діти з великим задоволенням і цікавістю спостерігали на екрані надзвичайно кумедні та добрі історії про славетного героя українських казок.  Разом зі своїми друзями та балакучим птахом Одудом Котигорошко постійно потрапляє в  халепи – то забирається у лігво велетнів, то ловить капосних чортів. І що цікаво – після кожної такої пригоди злі сили отримують заслужене покарання, а добро святкує перемогу…

Разом з дітьми після перегляду мультсеріалу робили фото на згадку з  казковим героєм Котигорошко, обговорювали і  оцінювали поведінку   героїв мультфільму , вчились розрізняти добрі і погані вчинки, і звичайно побачили як у котрий раз добро  перемагає зло !
Було повчально,  розважливо, цікаво, весело і забавно!

Відповідальна: Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top