День відкритих дверей.”Світ знань відкриває книга”.

    От і скінчилося ще одне сповнене веселощів і радості літо. А отже, час знову вирушати у захопливу мандрівку дивовижною Країною знань. Справжнє шкільне свято – День знань відкрило для кожного осяйну і нелегку дорогу до нових злетів. Тож бібліотека с. Микитинці не стоїть осторонь і навчальний рік в бібліотеці відкривають по – особливому. 1.09.2023 року у бібліотеці-філії №12  Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської  ради для всіх вікових категорій читачів відбувся день відкритих дверей «Світ знань відкриває книга». Разом зі своїми читачами підготували  і провели бібліотечний флешмоб  «Якщо ти читаєш ти найкращий!»

Всі учасники зібралися біля бібліотеки. Діти тримали у руках яскраві книжечки й запрошували усіх перехожих до книгозбірні.  Для тих хто вперше завітав до бібліотеки завідувачка Гунчак Т.В. підготувала коротеньке ознайомлення з бібліотекою й запропонувала своїм відвідувачам книжковий огляд «Бібліотека – добрий чарівник, у ній багато гарних книг», де представлені  книги на допомогу шкільній програмі. В чудовій акції взяли участь  діти, батьки та всі хто любить книгу. Головною метою флешмобу було залучення нових читачів та реклама бібліотеки. Тож День відкритих дверей у бібліотеці довів, що інтерес до бібліотечних закладів, до читання з року в рік зростає, бо «хто багато читає, той багато знає», а найвірнішими друзями на світі залишаються саме КНИГИ.

Бібліотекар вітає всіх зі святом та бажає своїм користувачам міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top