Перегляд літератури “Світ знань відкриває книга”

    Ми живемо в особливий час для нашої неньки-України. Наша держава продовжує відстоювати  свою незалежність та суверенітет в російсько-українській війні.  Але, незважаючи на це, життя триває. 1 вересня в Україні відзначають День знань. У ці хвилини наші захисники роблять усе для того, аби наші діти могли спокійно провести цей день.  Адже День знань в Україні – особливе для всіх свято, це початок нового навчального року – це свято учнів, вчителів, батьків, яке всі покоління. 1.09.2023 р. працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька,188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели перегляд літератури «Світ знань відкриває книга».

 

В бібліотеці була організована книжкова виставка «Знання нам відкриває стежку в майбуття». На якій представлені довідкова література з історії, географії, біології, музики, хімії та інших галузей, що допоможуть учням у розширенні знань. На виставці також представлені художні твори українських та зарубіжних письменників, що входять до шкільної програми. Велику зацікавленість викликав у читачів бібліотеки перегляд книг серії «Я пізнаю світ». Під час перегляду бібліотекарка наголосила, що читання книг збагачує життя, робить його більш цікавим і наповненим та допомагає пізнавати світ.
        Бажаємо всім учням радісного і веселого шкільного життя, гарних оцінок, прагнення до знань і нових відкриттів.  Нехай навчальний рік буде легким та під мирним небом!

Відповідальні працівники бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top