День Гаррі Поттера у бібліотеці

31 липня – День народження Джоан Роулінг та її героя – Гаррі Поттера.

Центральна бібліотека для дітей запросила читачів на День Гаррі Поттера у бібліотеку. Разом читали і грали, згадували улюблені уривки з роману, грали, вітали Гаррі Поттера та авторку твору Джоан Роулінг, влаштували фотосесію з атрибутами книжок про чаклуна.

Минуло більше 20 років від моменту, як світ побачила перша книжка Джоан Роулінг про маленького чарівника Гаррі Поттера. Більше ніж 450 мільйонів проданих книжок свідчать про те, що пригодами Гаррі Поттера зачитувались і зачитуються не лише діти, а й дорослі, а магічний світ, створений письменницею, продовжує впливати на світ реальний.

Книжки про Гаррі не втрачають своєї популярності та актуальності серед різної за віком аудиторії.

Чому?

Це книга про сучасного читача. «І справді, якщо магічні декорації цих книжок замінити на буденніші – уроки нумерології на звичайнісіньку алгебру , то отримаємо надзвичайно точну замальовку з життя сучасних школярів», – говорить Ярослава Стріха, учениця Малої Академії наук у Києві.

Книги про Гаррі Поттера навчають читача не засмучуватися, не опускати руки, коли в житті складний період, а впевнено крокувати вперед з піднятою вгору головою.

Історії про найвідомішого хлопчика-чаклуна позитивно впливають на психіку людини. Не вірите?

Прочитайте книжки про Гаррі Поттера, і ви самі у цьому переконаєтеся!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top