«День кавуна – на ура!»

 А ви знали? Сьогодні – 3 серпня Всесвітній день кавуна!. Цей десерт чудово втамовує спрагу в спекотний літній день, насичує організм вітамінами, дарує насолоду та гарний настрій.

З цієї солодкої нагоди, 3 серпня 2022 року, в бібліотеці – філії № 8 МЦБС Департаменту культури Івано –Франківської міської ради в рамках проєкту #Бібліотека_у_дворах бібліотекарка для дітей мікрорайону підготувала і провела пізнавально – розважальне свято «День кавуна – на ура!».

      З цієї солодкої нагоди, 3 серпня 2022 року, в бібліотеці – філії № 8 МЦБС Департаменту культури Івано–Франківської міської ради в рамках проєкту #Бібліотека_у_дворах бібліотекарка для дітей мікрорайону підготувала і провела пізнавально – розважальне свято «День кавуна – на ура!».

   Спершу в ігровій формі про корисні цікавинки, а також про історію виникнення смачної ягоди розповіла дітям бібліотекар. Багато сміху було під час конкурсу, коли всі намагалися гарно, швидко та виразно прочитати скоромовку «Був собі кавун, та переполукавунився на маленькі полукавувенята». А далі діти взяли участь у майстер класі «Соковита скибочка». Діти творчо підійшли до майстра класу і з захопленням виготовляли скибочки кавуна, також діти створили серію малюнків «Смугаста країна». Вони з задоволенням розмальовували фарбами, олівцями кавуни. Наприкінці заходу, як і годиться, усі разом ласували смачним, солодким, соковитим кавуном. Діти отримали масу задоволення і полишали бібліотеку в чудовому настрої.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top