Година цікавих запитань та завдань

#Бібліотека_у_дворах

3 липня центральна бібліотека для дітей в черговий раз вийшла до дітей у двір. Двір – це спільний простір для всіх дітей району, тож бібліотекарі враховують  інтереси дітей різної вікової категорії. Сьогодні тема цікава і для маленьких, і для великих – «Година цікавих запитань та завдань». Проте питання, які цікавлять дітей, сильно різняться в залежності від віку. Центральній бібліотеці для дітей на допомогу прийшли книжки, що можна замовити на сайті : childrenarts.com.ua. Це книжки-ігри, що містять веселі, цікаві завдання, в яких діти можуть малювати, рахувати, виконувати різні логічні завдання, кросворди, дізнатися про щось новеньке і цікаве, взяти участь у виставці малюнків. Але головна перевага цих книжок у тому, що кожна книжка розрахована на відповідний вік дитини.

Тож бібліотекарі озброїлися книжками для дітей 4-5, 5-6, 6-7 та 9-11 років, кольоровими олівцями та вийшли до дітей у двір біля бібліотеки. 

Діти малювали, рахували, знаходили відповідності між малюнками. Малечі сподобались книжки-ігри і те, що їх можна було взяти додому. 

Обіцяли чекати на бібліотечний простір на наступному тижні!

Відповідальні за проведення заходу Томілова Л.І., Гамаюк Г.В.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top