Хвилинка-цікавинка “У світі най…, най…, най…”.

Для того, щоб розширити кругозір дітей, розвинути в них допитливість, бажання отримати відповіді на загадкові, дивовижні явища навколишнього світу 3. 08. 2022 р.  в рамках проекту «Бібліотека в дворах» працівники бібліотеки-філії №6 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради на літньому майданчику з дітьми проведи хвилинку-цікавинку “У світі най…, най…, най…”.

   Під час заходу бібліотекарки розповіли дітям, що чудес у нашому світі вистачає, адже наша планета прекрасна і неосяжна.

За допомогою книжок: Г. Гапченко «Найнебезпечніші істоти планети»; «Світ дивовижного і загадкового», «Цікаве, дивовижне, таємниче», «Найкрасивіші місця світу»,  «Чудеса світу», «Чудеса світу. Чудеса України»  познайомили дітей з найкрасивішими місцями світу, з надзвичайними природними явищами, з чудесами світу, з найнебезпечнішими істотами планети, з тваринами – рекордсменами. Мандрували незвичайними музеями світу, побували на найкрасивіших островах, відвідали незвичайні музеї України та зоопарки, любувались дивовижними водоспадами.

Присутні взяли участь у вікторині «Цікавинки звідусіль».

Діти провели час з гарним настроєм, чарівними посмішками та улюбленими книжками. Відпочинок з книгою – це завжди пізнавально, весело і цікаво.

Відповідальні Подолецька Г.І., Романюк К.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top