“День ООН: історії і традиції свята” (24 жовтня – День Організації Об’єднаних Націй) Інформина на абонементі ЦБ

24 жовтня 2017 року о 12.00 на абонементі ЦБ (вул.К.Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради до дня ООН відбулася інформина “День ООН: історії і традиції свята”.

Бібліотекар наголосила, що в цей день ми відзначаємо 72-у річницю ООН, отже, 24 жовтня 1945 року делегати 51 країни світу зібралися на міжнародну конференцію, присвячену виробленню Статуту Організації, який заклав основи світового правопорядку.З того часу сім’я ООН виросла та наразі до Ії складу входять 193 держави-члени, які керуються тими ж принципами та намірами, які було проголошено в день заснування ООН.

В будь-якому куточку світу Організація Об’єднаних Націй є живим втіленням надії. живе в серці і свідомості кожного громадянина як організація, здатна покласти край насильству і укоренити терпимість, сприяти розвитку і забезпечити рівність, захистити права людини і зменшити масштаби бідності.

Святкування дня Організації Об’єднаних Націй є ствердженням нашої віри в ці сподівання людства.Традиційно в день ООН в залі Генеральної Асамблеї проводиться міжнародний концерт. Іноді влаштовуються спеціальні заходи, на яких Організація Об’єднаних Націй за допомогою електронних засобів комунікації зв’язується з різними містами світу.

Захід призначений для широкого кола користувачів, відповідальна – бібліотекар абонементу ЦБ Лисенко Л.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top