“Дивись. Читай. На питання відповідай.”

26.05.2022 року працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проекту “Бібліотека у дворах” провели у центральному парку міста літні розваги “Дивись. Читай. На питання відповідай”.

Книга – вважається одним із головних двигунів саморозвитку. Саме книга допомагає накопичити знання, збільшити словниковий запас і розвивати мислення. Запропонована бібліотекарями тематична викладка книг від УІК “Книги – це ріки, що наповнюють всесвіт” отримала гарні відгуки і користувалася великою популярністю серед дітей.

Бібліотекарі разом із присутніми дітьми розмальовували розмальовки, проводили цікаві конкурси малюнків “Веселкові кольори”, за допомогою відбиток власних рук на аркуші паперу охочі фантазували і домальовували свої ідеї – це і яскраві метелики, вухастий зайчик, різнокольоровий півень, слоник та  собачка.
З радістю приймали участь у конкурсі “Найрозумніший”, відгадували загадки “На загадку є відгадка”, “Весела вікторина”, згадували улюблених героїв у “Містечку казкових героїв” та залюбки ділилися враженнями про улюблені казки та книги.

Діти читали, творили, фантазували.

Відповідальна: Драганчук Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top