“Для вас, жінки” по сторінках журналу “Жінка” та “Життя і жінка”

Найбільшу цінність, з точки зору актуальності  та оперативності  отримання інформації,  для  відвідувачів бібліотеки представляють періодичні видання.

23 вересня 2021 р в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарі  ознайомили користувачів з періодичними виданнями «Жінка» і «Життя і Жінка», які відкриють жіночі секрети, розказують проникливі історії, переносять до інших країн, знайомлять з цікавими людьми, навчають готувати смачні та корисні блюда. А саме головне навчать берегти та цінувати своє здоров’я. 

 Журнали «Жінка» порушують питання соціального і правового захисту жінок, гендерної рівності у суспільстві, висвітлюють діяльність міжнародного жіночого руху, вміщують практичні поради щодо ведення домашнього господарства, з народної медицини, кулінарії, косметики, рукоділля (зокрема майстер-класи з макраме, вишивання, лозоплетіння). Значну увагу приділяють публікації на теми моралі, виховання дітей, громадської активності жінок, поваги до матері, відповідальності батьків перед дітьми й родиною, проблемі соціального сирітства. Пропагують відродження народних традицій виховання; друкують матеріали про незаслужено забутих діячів національної культури, науки, мистецтва. У кожному номері  розміщується додаток «Краса і затишок» (викрійки, поради), узори для вишивання.

Хто вона, жінка з обкладинки? Це може бути відома артистка або звичайна жінка — берегиня домашнього вогнища. Як стати успішною, про жінок — майстринь своєї справи, а також поради зі салону краси та останні новинки модних тенденцій косметики і одягу у кожному новому журналі «Життя і жінка».

Тож запрошуємо жителів мікрорайону завітати до нашої бібліотеки, де Ви зможете познайомитися з різними періодичними виданнями.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top