“Добрий смак на веселе слово”

Хвилина щирого сміху з гуморесками Володимира Пушкаря – до 60-річчя від дня народження. 5 серпня 2015 року о 13:00 на абонементі ЦБ лунало веселе, живе, одухотворене слово, яким здавна і по праву славиться український народ.

Це бібліотекарі презентували виважене, непоквапливе, соковите, осяяне чудодійним теплим промінчиком, часто, лукаве, а то й в”їдливо-іронічне слово популярного в місті і в Україні сміхотворця Володимира Пушкаря, що народився в с. Камінному, Надвірнянського району 7 серпня 1955 року і 60-річчя від дня народження якого ми святкуємо. Звучали твори гумориста, які відзначені доброю посмішкою, своєрідним баченням комічного, дотепністю ситуацій, в які потрапляють літературні герої витворені Пушкарем.

Він вміє виставити на посміховисько своїх героїв, але так делікатно, аби не принизити їх людську гідність. Користувачі покидали бібліотеку в доброму гуморі, що так необхідно в наші нелегкі часи. А нам хочеться побажати Володимиру Пушкарю творчої наснаги і таких же веселих, талановитих книжок! Сміймося і най нам файно буде! Захід призначений для широкого кола користувачів. Відповідальна за проведення заввідділом обслуговування ЦБ Кирста О. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top