“Довкілля б’є на сполох”

Третя субота квітня – Всеукраїнський День довкілля. Відзначають День довкілля  в Україні щорічно, починаючи з 1999 року, згідно з Указом Президента України “Про День довкілля” від 6 серпня 1998 р. В цей день громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища – очищення водних джерел, озеленення територій, збереження заповідних об’єктів.

Поширенню екологічних цінностей, підвищенню екологічної свідомості сприяв екологічний екстрім “Довкілля б’є на сполох”, який відбувся 19.04.2019 р. у бібліотеці – філії № 7 (вул. Дністровська, 22 ) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради.

Протягом дня у бібліотеці користувачі мали змогу дізнатися про основні засади екологічної політики України та обов’язки кожного громадянина, які спрямовані на покращення якості довкілля, а також поліпшення життя кожного українця.

Захід  доповнила викладка літератури “Наш борг перед довкіллям”, що ознайомила користувачів бібліотеки з книгами та статтями, присвяченими проблемам екології.

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар Федишин В.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top