“Додай читання у свої канікули”

23.06.2021 року протягом дня у бібліотеці-філії № 5 (вул. Галицька,100) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради у рамках проєкту “Літо+” було проведено літній дворик “Додай читання у свої канікули”. 

Наші юні читачі поринули у захоплюючий світ книжкових ігор. А щоб зробити читання веселим та цікавим, бібліотекарі підготували такі атракції:
“Книжкова бродилка” — діти кидали кубик, рухались ігровим полем та відповідали на літературні запитання.
Гра “Незнайко”– бібліотекар зачитувала уривки із дитячих творів В.О. Сухомлинського, але з помилкою, а присутні знаходили у книзі прочитаний текст і виправляли її.
Гра “Шифрувальник”– діти  розгадували закодовані назви нових книг, які подарував нашій книгозбірні Український інститут книги.  “Казкове лото”– гра, де потрібно згрупувати картки із назвами, цитатами та картинками улюблених казок.
Гра “Відшукай речення” із оповідань “Намисто з чотирма променями” та “Покинуте кошеня” (В.О. Сухомлинського) – це гра, коли ведуча зачитувала початок речення, а учасники шукали його продовження.

Родзинкою заходу стали книги із доповненою реальністю. За допомогою додатку Wow Box AR  присутні ознайомлювались із книгами “Лускунчик та мишачий король” (цього року святкуємо 205-илітній ювілей твору) та “Кіт у чоботях”, оживляючи героїв та граючи  ігри на екрані смартфону.

Відповідальна: Козак-Дидич М.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top