Екологічна мандрівка «Люби природу не для себе, люби для неї…» 

5 червня 2021 року в парку культури та відпочинку ім. Тараса Шевченка відбулась екологічна мандрівка «Люби природу не для себе, люби для неї…»  з учасниками клубу «Люди золотого віку», що дія при читальному залі ЦБ (вул. Пилипа Орлика, 5).

Любов до природи прищеплюють кожному з нас з раннього дитинства. Ми черпаємо у природи силу, здоров’я, натхнення. Побути в природі, насолодитися хвилинами тиші –  це ліки для тіла і душі. Разом з тим пам’ятаємо, що тільки тоді довкілля буде щедрим до нас, якщо ми будемо хранителями, а не лише споживачами. Природа умиротворює, зцілює, заспокоює нерви, дарує радість. Ми у великому боргу перед природою. Особливо в теперішній час, коли людина в деякій мірі відірвана від природи живе у великому місті, де асфальт і бруківка..

Насолоджуємось чудовими краєвидами міського парку і розмовляємо про те, як важливо донести до молодих це бачення і розуміння, яке приходить з досвідом прожитого життя. Люди золотого віку чітко усвідомлюють, що природу потрібно зберегти для нащадків, щоб вони прийняли від нас усю оцю первозданну красу, розкіш гармонії між людиною і природою. Мандрівка дала змогу не тільки насолодитись чудовим краєвидом, а й поспілкуватись. Зокрема обмінювалися враженнями про те, що наше місто помітно змінюється, оновлюється, розцвітає. Зона відпочинку біля озера і парку приваблює мешканців, краян та гостей нашого міста. Співрозмовники з приємністю відмітили, що міська влада доклала багато зусиль, щоб зробити наше місто ще красивішим і комфортнішим для відпочинку.

Захід організувала бібліотекар, керівник клубу  «Люди золотого віку» Ірина Тарновецька – Мороз.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top