Екологічний бумеранг «Стань природі другом, будь природі сином»

Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища (World Environment Day). Головна мета свята — стимулювати активну діяльність світової спільноти, спрямовану на збереження балансу в природі та навколишньому середовищі.

У бібліотеці-філії №2 (вул. Карпатська, 14) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради 06.06.2021 року бібліотекарі організували й провели Екологічний бумеранг: «Стань природі другом, будь природі сином» (до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища).

Згадаймо, що ми всі живемо на одній планеті й забруднюючи природу ми шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. Тому з такої прекрасної нагоди зробимо хоча б один крок на покращення стану довкілля. Кожен для себе повинен знайти шляхи, для покращання навколишнього середовища. Можливо, хтось прибере сміття у своєму дворі, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Але разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів.

Саме від нас залежить наше майбутнє!

Відповідальна за проведення: Цібій С.О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top