Екохвилинка “Ми всі жителі одного корабля, що зветься Земля”

Свій голос  віддаю за матінку-природу,
за чистоту Землі, красу і вроду.
За екологію довкілля і душі.
Ставай і ти й діла свої верши.
Надія Красоткіна

20.04.2023 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради для читайликів проведено екохвилинку “Ми всі жителі одного корабля. що зветься Земля”.

Щороку 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі. Це чудова нагода замислитися над дбайливим ставленням до природи, до всього живого на Землі. Це не лише покращить екологічну ситуацію, а й створить прекрасний настрій, принесе величезне моральне задоволення, викличе почуття поваги до себе та інших.

Сьогодні разом з бібліотекарем дітки вчились любити світ навколо себе: вивчали правила поведінки і поради, як зберегти гармонію у відносинах природи і людини. Весело і пізнавально проходила еко хвилинка, діти шукали відповіді на цікаві та незвичайні загадки про весну, квіти, птахів та весняні місяці.  Прийняли активну участь у вікторині “Віночок екологічних знань.”                                                                                                  Цікавою для дітей була презентація книжкової викладки “Давай повернемо Землі всі веселкові кольори”, де представлена література, яка виховує любов до природи, викликає прагнення бережливого ставлення до неї, стимулює дитячу фантазію та уяву.

Еко хвилинка “Ми всі жителі  одного корабля, що зветься Земля” сьогодні  нагадала усім нам про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна і має потребу в турботі й захисті.

Відповідальна за проведення – Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top