Екскурсія бібліотекою “У пошуках літа”

1 червня 2023 року бібліотекарки бібліотеки-філії №3 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели для учнів ліцею №19 екскурсію бібліотекою “У пошуках літа”. Наші відвідувачі майже закінчили перший клас, навчилися впевнено читати і трохи зажурилися від звістки про те, що шкільна бібліотека зачиняється на ціле літо. Але ми запевнили дітлахів, що чудова міська книгозбірня поблизу їхньої школи радо зустрічатиме їх впродовж літніх вакацій. Тут вони зможуть читати, відпочивати та розважатися досхочу, бо ж у нас гарно і затишно.

Також ми розповіли допитливим відвідувачам, яка різниця між  читальною залою та абонементом, де зберігаються книжки і що таке читацький квиток та формуляр. Решту часу діти присвятили дослідженню бібліотечних полиць.

Вирушаючи на пошуки літа, можете знайти його в безтурботному співі пташок у бібліотечному парку, в шурхоті сторінок улюбленої книжки з нагрітою сонцем обкладинкою, в солодкому передчутті літнього відпочинку та неймовірних пригод.

Відповідальні за проведення всі працівники

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top