Екскурсія в бібліотеці-філії №3

2022-23 навчальний рік добігає кінця і вже за тиждень у школах почнуться літні канікули, але ж бібліотеки працюють цілий рік і радо зустрічають усіх, хто любить навчатися і читати.  

29 травня до гостинної бібліотеки-філії №3 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради завітали третьокласники ліцею № 15 на ознайомчу екскурсію царством книг. 

Бібліотекарі показали дітям простору читальну залу, бібліотечний абонемент і, звісно, найцікавіший дитячий відділ з яскравими книжковими виставками та ігровою зоною. Наші юні відвідувачі зацікавились колекцією оригінальних паперових рукотворів, які залишились прикрашати наші полички після численних майстер-класів, що регулярно відбуваються в нашій книгозбірні і відразу ж отримали запрошення на черговий майстер-клас з виготовлення паперового кораблика.

Величезною перевагою саме нашої бібліотеки є затишний мальовничий парк довкола неї, де можна не лише розважатися з  друзями, а й провести якусь часинку з цікавою книжкою, зручно вмостившись у затінку крислатого дерева.

Ми завжди раді вітати усіх охочих в нашій сонячній книгозбірні і дуже сподіваємось, що весела травнева екскурсія стане лише початком наступних бібліотечних пригод наших читачів.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top