Експрес-подорож “Казковий світ улюблених героїв”

“Чарівний і дивовижний,веселий і життєстверджуючий світ казок входить в душу кожної людини з дитинства, засіваючи її першими зернами добра, краси й справедливості.”
В.О.Сухомлинський

25.03.2021 року у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи,11А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги для своїх читайликів була підготовлена експрес-подорож “Казковий світ улюблених героїв” в форматі відеозйомки.

Казки і дитинство – це невід’ємні речі, адже саме через дивовижні історії діти знайомляться з навколишнім світом, соціалізуються, вчаться долати труднощі, розвивають уяву та мовлення. Вибір казок величезний. Кожна нова казка залишає незабутнє враження. Такі книги змушують полюбити читання, відчути радість від спілкування з книгою, такі книги дарують можливість проживання різних цікавих пригод з героями книг, вони втішають, розраджують і надихають. До уваги читачів була оформлена  яскрава книжкова викладка “Казковий світ улюблених героїв”.

Для читайликів засвітилось бібліотечне казкове сонечко “З казкою можна все!!!”. А ще бібліотекарка запросила дітей до творчості – власноруч зробити і своє казкове сонечко, кожний промінчик якого це прочитана казка, знання казкових героїв. А якщо промінчиків не вистачить, то після карантину скоріше завітайте в бібліотеку за новими казками і пригодами!

Також, були презентовані нові книги Кріса Колфера серії “Країна історій”, сповнені  чарівних фантазій , перевтілень і подорожей в реальному і казковому світі. Ці книги наша бібліотека отримала від УІК. А найменьшим читайликам бібліотекарка запропонувала  взяти участь в казковій відеовікторині “У казці на гостинах”, з впевненістю, що читайлики впораються з завданням, відгадають вікторину і надалі будуть залишатися гарними читачами нашої бібліотеки.

Відповідальна – Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top