Експрес-інформація “День спонтанного вияву доброти”

17 лютого 2016 року о 13.00 на абонементі ЦБ (вул. К. Данила,16) експрес-інформацією користувачів ознайомили про відзначення Дня спонтанного вияву доброти. Це свято має досить нетривалу історію. Його поява пов’язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об’єднати під гаслами доброти всіх людей планети. Бібліотекар наголосила, що суть свята полягає в безкорисливому і безмежному вияві доброти до всіх навколишній. Головна нагорода за доброту людини – радість інших людей.

День спонтанного вияву доброти – це привід згадати справжні цінності нашого життя і подумати про те, що доброта здатна зцілити від душевних мук кожного, хто її виявляє. Так, як серед користувачів бібліотеки є багато людей похилого віку, людей з обмеженими можливостями, то бібліотекарі співчутливо відносяться до них і стараються допомогти їм у виборі книг. Одними з таких постійних користувачів є Скуловатіков Геннадій (інвалід 1 групи), а також Місінкевич Вадим (інвалід дитинства).

Святкування Дня спонтанного вияву доброти в Україні поки проводиться практично непомітно, оскільки про нього мало хто знає.

Захід призначений для широкого кола користувачів бібліотеки, відповідальна бібліотекар абонементу ЦБ Лисенко Л.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top