Реквієм Небесній Сотні “Навіки слава Україні! Героям слава на віки!”

Screenshot_220 лютого – День Героїв Небесної Сотні. Кажуть, у вічність відходять найкращі. Сміливці-відчайдухи, життєлюби, які ставали на шлях боротьби з гордо піднятою головою і знали, що Україна починається з малого – з кожного із нас. Серед них – Герої Небесної Сотні.

17.02.2016 р. о 13:00 в Івано-Франківському територіальному центрі соціального обслуговування (вул. Коперника, 1) працівники читального залу ЦБ у форматі волонтерської роботи з людьми похилого віку та людьми з обмеженими можливостями презентували увазі присутніх реквієм Небесній Сотні “Навіки слава Україні! Героям слава на віки!”.

Бібліотекарі підготували розгорнуту інформацію про Героїв Небесної Сотні, наших земляків-краян. Емоційна розповідь з тематичним мультимедійним супроводом “Душу й тіло ми положим за нашу свободу..” до сліз зворушила присутніх.

Учасники заходу мали змогу ознайомитися з матеріалами книжкової викладки “Реквієм Небесній Сотні”.

На завершення заходу керівник центру Ботюк Б.М. зауважила: “Будемо сподіватися, що ця жертва була не даремною, що нова політична еліта нашої держави не зрадить пам’ять тих, хто поклав своє життя за те, щоб українська нація стала вільною та квітучою у ЄС ”.

Відповідальна за проведення заходу провідний бібліотекар читального залу ЦБ Каретнікова Н.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top