Експрес – інформація: “Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас!”

Експрес інформація: “Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас!”
Як почуєш – серце завмирає,
Від СНІДу наслідки сумні,
Від нього ліків ще немає,
Тому ми скажем: СНІДу – “ні”!

%d0%b1-%d1%841Щороку 1 грудня на всій земній кулі відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення ВІЛ/СНІДу, його профілактики у бібліотеці – філії№1 (вул.Вовчинецька, 206) для молоді проведена експрес – інформація: “Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас!”.

Бібліотекарі ознайомили старшокласників з поняттями “СНІД” і “ВІЛ” та їх ознаками, сприяли вихованню почуття відповідальності за власну поведінку та ведення здорового способу життя, а також толерантне ставлення до ВІЛ інфікованих людей. Молодь отримала елементарні знання про СНІД, основні шляхи зараження цією хворобою та особисту відповідальність за своє життя, своє майбутнє.

Бібліотекарі виготовили пам’ятку: “Кроки до успіху”, де молодь виявила основні чинники, які допоможуть їм стати успішними. Це здоровий спосіб життя, працездатність, освіта, цілеспрямованість, а ВІЛ/СНІД – загроза.

Захід, щодо відзначення цього дня, традиційно відбувся із його символом – Червоною стрічкою. Отож, бібліотекарі висловлюючи свою надію на майбутнє без СНІДу, всім небайдужим і проінформованим роздали червоні стрічки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top