Експрес-інформація “Свято доблесті та мужності”

Щорічно 6 грудня, в день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні сили України,  відзначається День Збройних сил України. Це свято на честь тих, хто нині захищає територіальну цілісність нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких, ми можемо почуватися у безпеці.

З метою виховання почуття патріотизму, національної гордості, любові до України і її Збройних Сил 06.12.2022 року працівники бібліотеки-філії №6 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради з вихованцями дитячо-юнацького клубу «Прометей» (педагог-організатор Христина Микицей) провели захід у формі експрес-інформації «Свято доблесті та мужності».

Під час заходу учням розповіли про  утворення української армії та про подвиги  її відважних героїв.  Бібліотекарки ознайомили присутніх з літературою, яка представлена на книжковій виставці «Збройні сили України –

Слава, гордість, міць країни».  Присутнім відкрили незримий історичний зв’язок між видатними діячами українського визвольного руху княжої та козацької доби, часів української революції та Другої Світової війни, часів відродження української державності і Героями Майдану,  воїнами – захисниками України в російсько-українській війні.

Хвилиною мовчання вшанували усіх, хто загинув захищаючи нашу країну.

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Бажаємо усім міцного здоров’я, незламного духу, перемоги, добра, щастя, злагоди!

Ми віримо у ваші сили, вашу мужність. Із кожною новиною про ваші успіхи у визволенні  міст від окупантів, у нас з’являється надія на довгоочікувану Перемогу. Слава Збройним силам України. Усе буде добре!

Відповідальна: Подолецька Г. І. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top