Ерудит-конкурс “Світ сповнений казками…Ти тільки подивись”

🎨 ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ☺️ у “Ваґабундо”, в рамках проєкту 🇺🇦 “Бібліотека в дії” 🇺🇦

30 березня з 16 до 18 год. бібліотека-філія №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради разом з бібліотекою-філією №3 провели творчу зустріч з дітьми, які вимушено покинули свої домівки. Дітям були представлені майстер-класи, вікторини та конкурси.

“Діти повинні жити у світі краси, казки, фантазії й творчості”- писав Василь Сухомлинський. Тому бібліотекарі разом з дітьми занурились в добрий світ книжки, казки й творчості, щоб долати стреси та тривоги воєнного часу.

Почали творчість — з малювання та вирізання своєрідного патріотичного оберега – “Долоньки миру”. Малюючи ці “долоньки миру” кожний подумки дякував нашим захисникам за мужність, за їх неймовірне терпіння, дякували за те, що сьогодні ми маємо змогу спокійно займатись творчістю і майстерністю. А ще сьогодні міжнародний день Олівця, і свої бажання про мирне життя в Україні дітки на “Долоньках миру” писали сьогодні тільки яскравими, теплими кольорами.

У вікторинах: “З якої казки”, “Казкова торбинка”, “Впізнай казкового героя” діти брали активну участь і продемонстрували свої знання.

“Казкова скринька” заповнили знаннями улюблених казок і іменами казкових героїв. В конкурсі “Казковий світ загадок” діти проявили свою кмітливість, а також акторські здібності, фантазію зображуючи пантомімою улюблених казкових героїв.

З цікавістю діти брали участь у запропонованому бібліотекарями майстер-класі з виготовлення книжкової закладки.

На сьогоднішній зустрічі діти разом з бібліотекарями згадували улюблені казки, обговорювали й оцінювали поведінку казкових героїв, і звичайно, побачили як, у котрий раз, добро перемагає зло!

🇺🇦 Разом до ПЕРЕМОГИ 🇺🇦
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top