Творче дозвілля “Веселі канікули в бібліотеці”

Бібліотека – чудовий майданчик для творчого, дружнього, спільного проведення свого, вільного від навчання, часу. У нас систематично збираються користувачі, які мають творчі захоплення, щоб поспілкуватися, презентувати свої роботи та освоїти нові види рукоділля на майстер-класах. Обдаровані відвідувачі бібліотеки мають можливість ознайомитися із зацікавленими однодумцями, обмінятися враженнями та продемонструвати свої вироби.

У нашій бібліотеці створені сприятливі умови для виявлення творчих уподобань та здібностей користувачів бібліотеки, розкриття їх творчого потенціалу, залучення до участі у культурно-просвітницькій діяльності.

30 березня 2022 року працівники бібліотеки-філії № 1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради з дітьми нашого мікрорайону організовують та проводять творче дозвілля “Веселі канікули в бібліотеці”. Діти створюють оригінальні та неповторні вироби своїми руками під керівництвом наших бібліотекарів: іграшки з фетру та фоамірану, різноманітні листівки, квіткові композиції з гофрованого та кольорового паперу, вироби з бісеру, декоративні віночки, весняний декор тощо.

Наші працівники прививають дітям любов до народної творчості, культури, збагачують духовний світ дітей, вчать їх розуміти прекрасне та створювати прекрасний декор своїми руками.

Відповідальна: Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top