Естафета пам’яті “На пам’ять не накладено табу”

Минають роки, відлітають у вічність, але є дати непідвладні часу. І пам’ять про ті події завжди буде жити в наших серцях. 28 жовтня наша країна відзначає День визволення України від німецько-фашистських загарбників.

До 76 річниці Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників в бібліотеці-філії №8 (Блавацького,1) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекар підготувала естафету пам’яті “На пам’ять не накладено табу”. Битва з фашизмом – далека історія для більшості сучасників. Та живою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини, врятував світ від фашистської навали. Святий обов’язок – донести до нащадків історичну правду про війну та її героїв, їх подвиги, радощі перемоги та втрати бойових друзів, зробити все для того, щоб ніколи не перервався зв’язок поколінь.

В бібліотеці була оформлена ілюстративна виставка “Ніхто не забутий, ніщо не забуте”.  Книги, представлені на виставці, допоможуть більше дізнатись про боротьбу нашого народу проти фашизму та вшанувати пам’ять наших дідів та прадідів.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top