Сторінками новітньої літератури “Пише за взірцем життя”

Ім’я Володимира Лиса – це знакове і важливе ім’я для сучасної української літератури. Журналіст, прозаїк і драматург добре знаний в Україні, а його твори перебувають у полі зору читачів та критиків. Відомий також як народний синоптик. 

26 жовтня 2020 року о 14:00 у читальному залі ЦБ (вул. П.Орлика, 5) Департаменту культури міської ради відбувся захід, присвячений 75-річчю Володимира Лиса. Працівники читального залу підготували ювілейну пам’ятку “Художній світ Володимира Лиса: традиційність, помножена на сенсацію”.

Мета даного бібліографічного посібника – ознайомлення читачів із творчістю Володимира Савовича Лиса. Його називають справжнім феноменом сучасності. Майстер витонченого слова і глибоко народний письменник, з кожним новим романом Володимир Лис розкриває нові грані свого таланту. Перелік його нагород вражає: «Людина року», кавалер ордена «За заслуги» III ступеня, автор «Найкращого роману десятиріччя» (за роман «Століття Якова»), володар численних премій конкурсу «Коронація слова», «почесний громадянин Волині». Пам’ятка призначена  для бібліотекарів та користувачів книгозбірень.

Відповідальна за підготовку і випуск друкованої продукції – бібліотекар читального залу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Дубовська О. П.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top