“Етикет на кожний день“

10 листопада в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи,11-А) Івано-Франківської МЦБС, Департаменту культури Івано- Франківської міської ради було представлено відео-презентацію “Етикет на кожний день”.

Сучасний етикет успадкував звичаї і манери поведінки майже всіх народів світу, з давніх часів до сьогодення. Більшість людей часто нехтує правилами етикету, однак знати їх і користуватися ними повинен кожний, хто поважає в першу чергу себе. Правила етикету досить прості це: культура мовлення, ввічливість, акуратний зовнішній вигляд та контроль власних емоцій.

В нашій бібліотеці є  багато літератури по даній тематиці. Особливою популярністю користуються такі книги: Марії Хаткіної “Веселі уроки кота Етикета” та Сімсона-Джілс Кендес “Етикет справжньої Леді”. Прочитавши ці книги, можна дізнатися:

як поводитися в школі, на вулиці, в театрі, про поведінку за столом. Прочитати ці книги буде цікаво не тільки дітям, але і їхнім батькам.

Тож давайте будемо завжди пам’ятати правила етикету і в різних життєвих ситуаціях будемо ввічливими, толерантними і вихованими.

Відповідальна  Яковойко Н. Я.  

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top