“Поезія, що написана серцем”

10.11.2021 року працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Є.Коновальця, 132а) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  підготували палітру ювілейних дат “Поезія, що написана серцем”.

Неоніла  Стефурак – журналістка, письменниця, лауреат обласної  премії ім. М.Ірчана, лауреат міської премії ім. І.Франка, член  Національної спілки письменників України. У співдружності з композиторами,  створила збірку пісень, які неодноразово ставали  лауреатами пісенних конкурсів та фестивалів. У творчому доробку письменниці поетичні та прозові твори, п’єси, вірші для дітей тощо.

Збірки поезій «Мелодія краплин», «Дикі яблука», «Спалах»,  «Проща», «Душа», «Два світи» та багато інших. Поезія  Н. Стефурак  захоплює, надихає, окрилює,змушує замислитися, радіти і співпереживати. Прочитавши хоч одну поезію поетеси, Н. Стефурак  стане улюбленою письменницею. Якщо Вас, зацікавила творчість поетеси, Ви можете ознайомитися і поринти у світ поезій Н.Стефурак, яка написана серцем, на сторінці нашої бібліотеки у facebook: https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs.

Колектив бібліотеки щиро вітає з днем народженням Неонілу Стефурак. Бажаємо здоров’я, Божих  ласк, завжди гарних новин, позитивних емоцій і ще багато радісних перемог за письменницьким столом.

Зважаючи на те, що місто знаходиться в «червоній зоні», палітру ювілейних дат також можна переглянути у літературній вітрині дитячого відділу бібліотеки-філії №4.

Відповідальна: Тейсар С.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top