Етно-вечірка “Ліпимо та смакуємо на Андрея”

Скільки ніжних, ласкавих слів придумали люди, щоб висловити свою любов до краю, де народились. І кожен, хто не черствіє душею, хто сповнений любові, доброти до української спадщини повертається до традицій свого народу.

10.12.21 року о 16:00 у бібліотеці-філії №12 (с. Микитинці, вул. Грицишина, 10) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради завідувачка бібліотеки, Т. Гунчак, підготувала і провела етно-вечірку “Ліпимо та смакуємо на Андрея”.

Завітавши на нашу вечірку, гості ненадовго занурились в святкову атмосферу андріївських вечорниць, щоб відчути красу та поезію стародавніх українських традицій. Надзвичайно приємне спілкувались, жартували, співали та веселились разом. Під час дійства провели майстер-клас по зав’язуванню  хустки, що сприяє збереженню та відродженню українських традицій. А ще ділилися рецептами та обмінювалися досвідом. Особливо цікавою була розповідь про давній рецепт замішування тіста на пампушки.
За цікавими заняттями час пролетів дуже швидко. А завершилося свято смачним частуванням та спільними світлинами. Тепла атмосфера, затишний інтер’єр, приємне товариство – такі Андріївські вечорниці залишаться у спогадах надовго.
Тож бережіть цю прекрасну, невичерпну скарбницю нашого народу, бо міцний наш рід і жива у ньому пам’ять про минуле!

Відповідальна: Т. Гунчак.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top