“Журнали читаю, тому все знаю”

Мабуть, вам буде цікаво дізнатися, що в бібліотеці поряд із книгами живуть багато газет і журналів.  

На сторінках журналів діти завжди мають змогу знайти те, чого немає в підручниках. Журнали порадують нас казками, оповіданнями, загадками, іграми, цікавими ідеями і саморобками, допоможуть опанувати різні техніки рукоділля, розважать та підтримають. Вікторини, ігрові завдання з призами для тебе та подарунками для батьків, і ще багато цікавого та корисного – це все сучасний журнал.

 Маленькі читачі, які завітають до бібліотеки – філії №1 (вул. Вовчинецька , 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, за допомогою бібліотекаря ближче познайомляться з яскравим різнобарв’ям журналів під час перегляду журнальної мозаїки «Журнали читаю, тому все знаю».

 Незважаючи на бурхливий розвиток нових інформаційних технологій, дитячі газети і журнали продовжують бути джерелом знань, порадниками і друзями. Наша бібліотека отримує такі дитячі періодичні видання: «Пізнайко», «Малятко», «Колосок», «Граючись вчимося», «Зернятко», «Журавлик».

      Періодичні видання з нетерпінням чекають на зустріч з читачами, адже вони допоможуть вам змістовно і весело провести дозвілля, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу, навчать виготовляти цікаві речі, запропонують багато подорожей, конкурсів, вікторин. Ці газети та журнали ви можете читати зі своїми батьками і друзями. І що найголовніше – ці видання бібліотека отримує регулярно – щомісяця.

По закінченні карантину запрошуємо вас познайомитися з цікавою періодикою.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top