“Запрошуємо любителів  книг…”

      Осінь… Яка вона для кожного з нас? Різна,  правда ?  Для когось сумна, для когось смішна ,  мов дівчисько руда . У будь-якому разі ми не будемо сумувати . Яким буде у нас настрій , залежить тільки від нас . Почитаємо і побачимо , як відразу настрій у вас і у ваших друзів , стане зовсім іншим . В цьому вам допоможе скарбниця книжкових багатств – бібліотека .

Після закінчення карантину запрошуємо любителів  книг відвідати бібліотеку – філію №7 (вул.  Дністровська, 22)  Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської  ради. Для вас працівники  бібліотеки оформили книжкову вітрину «Осіння колекція модного читання» і «Книга шукає свого читача»,  де  представлений спектр жанрів української літератури, зібрані твори на  різні уподобання.

Зокрема: В.Шкляр «Чорне сонце»,  А.Кокотюха «Пророчиця»,  Д.Корній «Зворотний бік темряви», В.Лис «В’язні зеленої дачі»,  Д. Гнатко «Мазуревичі», Н. Фіалко «Нерівний шлюб» і багато інших. Щоб не втрачати зв’язок з книгою, після карантинних обмежень, їх можна прочитати відвідавши нашу бібліотеку.

Поспішаймо читати осінню колекцію, бо на зміну із запахом мандарин і Нового року приходить зимова колекція книг.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top