Засідання клубу “Ліра” на тему “А хвилі серця, наче океан”

screenshot_310 листопада 2016 року о 16 год. в читальному залі бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) відбулося чергове засідання клубу “Ліра” на тему “А хвилі серця, наче океан”(до 65-річчя поетеси Н.Стефурак).

Бібліотекар Недбаева О.М. познайомила присутніх членів клубу з життєвою дорогою, літературною творчістю відомої прикарпатської поетеси, члена Національної спілки письменників України Неонілою Стефурак.

Поезія Неоніли Стефурак — вічна. Адже вона говорить про високі цінності, а не про буденні речі. Саме такі твори дають можливість вірити й надіятись на те, що добро переборе зло, любов подужає ненависть, правда здолає брехню, а людина навернеться до Бога. Значна частина її віршів покладена на музику. Пісні, створені у співавторстві з композиторами П.Дворським, О.Гавришем, В.Домшинським, З.Слободян, входять до репертуару відомих українських виконавців.

Яскравим доповненням до години поезії Неоніли Стефурак була книжкова полиця “Поетичне слово”, де були представлені книжки, газетні та журнальні статті по даній темі.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top