Засідання літературно – мистецького клубу “Муза”

новый коллаж.jpg

Так, як місяць серпень багатий на ювілеї прикарпатських митців слова, тож бібліотекарі філії № 2 вирішили провести засідання літературно – мистецького клубу “Муза” у формі ювілейної мозаїки.

Засідання клубу відбулося 27.08.2015 о 15.00 в читальному залі бібліотеки (вул. Карпатська,14).

До уваги запрошених, бібліотекарі представили біографії ювілярів та їх творчі здобутки на літературній ниві. Про автора більше шестидесяти книжкових видань, професора філ. наук, В. Качкана, якому сповнилось 75 р. від дня народження, розповіла бібліотекар Горячева І.О.

Про генерального директора ТБ ”Галичина”, людину, яка органічно відчуває свій зв’язок з рідною землею, Батьківщиною, – Ольгу Михайлівну Бабій, яка відсвяткувала 60-літній ювілей, та про поета – пісняра Ярослава Яроша, якому виповнилося 65, – повідомила бібліотекар Шеметуха Н. В.

Члени клубу з задоволенням читали уривки поетичних творів прикарпатських митців літературного слова. На завершення, бібліотекар Захарів О.Я., розповіла біографію та про творчість відомого прикарпатского гумориста – В. Пушкаря, який відсвяткував свій 60 – річний ювілей.

На веселій ноті – читанням гумористичних творів, завершився літературний захід у бібліотеці – філії № 2. Організувала та провела захід  бібліотекар Захарів О. Я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top